Започва записване за детски групи

Искате да помогнете на децата си да разберат по-добре собствените си емоции чрез игри? Значи вече знаете, че едно емоционално интелигентно дете общува по-добре, по-щастливо е и следва истинските си желания. Поздравления, заповядайте при нас!

Изграждането на здравословна връзка с нас самите започва от най-ранна възраст и ние като психолози отлично осъзнаваме това. В процеса на порастването децата се срещат с огромно количество нови преживявания, с които трябва да се справят. Това може да е трудно понякога, но има как да помогнем чрез доказани игрови подходи, които дават отличен резултат и са забавни за децата.

  • Искате децата ви от рано да разберат принципите на програмирането и да осъзнаят връзката му с емоциите? Заповядайте в нашата група „Емоционално програмиране“. Научете повече.
  • Имате ли усещането, че детето ви трудно се справя със собствените си емоции? Заповядайте в нашата „Детска група за развитие на емоциите“. В нея работим за щастливи и осъзнати деца. Научете повече.
Вижте видеото с психотерапевта и водещ на двете групи – Димитър Ганчев, посветено на връзката между тялото и емоциите при децата.