Психодрама първо ниво: психодрама асистент

☀️ Начало: 10 – 11 октомври
📅 Продължителност: Обучението продължава в рамките на две години и три месеца или 600 учебни часа, по един уикенд месечно.
💲 Цена: 120 лева на уикенд
☝🏼 За участието е необходимо да имате 250 ч. личен опит.
✍🏻 За записване и допълнителна информация тел: 0884 79 08 59
✅ Професионалният и приятелски тандем Милена Ташкова и София Фердинандова в екип с колегата си – психотерапевтът и обучител Димитър Ганчев, обявяват обща обучителна група: Психодрама първо ниво: психодрама асистент.
✅ По време на групата ще придобиете умения за работа с основните инструменти на психодрамата, с динамиката в група и ще можете свободно да използвате монодрамата в индивидуалната си работа. Ще научите много за психопатологията и работата с такива клиенти. Има предвидени два модула за работа с деца през психодраматични техники.
Водещи:
✅ Милена Ташкова – Директор на „Психодраматична работилница“ психотерапевт с 20 г. опит индивидуално и в група, супервизор и обучител. Един от създателите и вдъхновителите на проекта „Живот на килограм“ , насочен към превенция на хранителните разстройства.
✅ София Фердинандова – ко-създател на
„Психодраматична работилница“
и клиничен психолог, психотерапевт и обучител. От 20 години се занимава с индивидуална и групова психотерапия, а от 15 – и с обучителни групи в метода психодрама.
Включването в групата става след предварително индивидуално интервю.
✅ Димитър Ганчев работи от 2017 г. като клиничен психолог в ЦПЗ „Проф. Никола Шипковенски“. Има над 8-годишен опит като училищен психолог в СПГЕ „Джон Атанасов“. Консултира деца и родители в консултативните кабинети на СО-Изгрев и СО-Сердика. Магистър „Клинична и консултативна психология“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Сертифициран психодрама терапевт от ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“. Сертифициран фамилен консултант от ИПИГП „Бернхард Ахтерберг“.