Започва детска група за развитие на емоциите!

Екипът на “Психодраматична работилница” стартира групи за деца – от 5️⃣ до 8️⃣ години и от 9️⃣ до 1️⃣1️⃣ години, подпомагащи емоционалното развитие. Вижте събитието ни във Facebook.
⚽️ Ако Вие, Родители, забелязвате, че детето Ви има прояви на агресия и/или непослушание, и това Ви притеснява;
⚾️ Или детето Ви Ви се струва затворено и необщително, и трудно разбирате какво се случва в неговия емоционален свят, и Ви се иска да бъде различно;
???? Ако получавате обратна връзка от учителите и други значими личности в живота на детето, че то има трудност да спазва приетите норми, влиза в конфликти с другите децата, не значита авторитети и/или не спазва дисциплината;
???? Или точно обратното – често Ви споделят, че Вашето дете страни от останалите, трудно общува, не умее да отстоява и заявява себе си и др.
Тогава участието на детето Ви в тази група е възможност да бъдат отработени трудностите в поведенческо отношение, така че то да може да функционира по най-добрия начин във всички важни сфери от живота.
Скъпи Родители, Вашата роля е ключова за развитието на детето, така че в този процес ще бъдем заедно. Вие ще получавате постоянна обратна връзка от водещите психотерапевти за процесите, които детето Ви преживява в групата, а ние разчитаме да ни споделяте всичко, което забелязвате, за да бъдем максимално ефективни в общата си работа.
За повече информация: 0895 87 03 83
Или ни пишете лично съобщение на сайта или на Facebook страницата ни.
Групата е с времетраене 2 месеца. Срещите са веднъж в седмицата.
Една групова сесия трае 75 минути, 30 лева.