Психологическа група за личен опит

Стартира група за личен опит по метода психодрама⚠️
Групата е предназначена за всички, чиито индивидуални търсения са насочени към личностно развитие, обогатяване и разгръщане на личностния потенциал, както и към тези, които са по пътя на своето обучение по психология и имат интерес към груповата терапия – участието им се зачита като първа стъпка в обучението по психодрама????
Груповият процес, който се създава, е основан на доверие и сигурност, така че всеки един от участниците да има пространството да изследва себе си, следвайки вътрешните си отклик и чувство за готовност за личностно развитие.
Всеки един член от групата ще бъде поставен в различни ситуации на среща със себе си през общуването с останалите.
????Вследствие на този интерактивен обмен, базиран на креативност и спонтанност, участниците биват провокирани да преживеят себе си и живота си от нова гледна точка;
????да се отстояват и заявяват;
????да размишляват и осмислят собствения си опит, видян през очите на другите;
????да експериментират с нови поведенчески модели;
????да се докоснат до познати и непознати аспекти от човешката природа и да се опитат да ги разберат и приемат;
И други.
????Групата е трансформиращо и по човешки истинско пътешествие навътре и навън, което всеки участник ще финализира с идеята накъде и как ще продължи живота си оттук нататък????
Обявяваме групов прием само за онези от Вас, които имат истинска готовност за това пътешествие, затова и всеки заявил желание за участие, ще се срещне предварително с водещите на групата за разговор!
Времетраене – 1️⃣0️⃣ уикенда ( веднъж в месеца);
8️⃣0️⃣ лева на уикенд;
Ако сте припознали Вашата ситуация в някои от тези аспекти и искате да живеете различно, записването в групата става като изпратите заявката си като лично съобщение на сайта или на Facebook страницата ни.
Прочетете няколко лични истории с пътуване към себе си – тук, тук, тук.